Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Συναυλία Ε. Αρβανιτάκη – Μ. Ασλανίδου


Δελτίο τύπου 31/8/2009

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Συναυλία με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Μελίνα Ασλανίδου που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας στις 29/8/2009 .
Η συναυλία που είχε οργανωθεί από την Νομαρχία Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας είχε ενταχθεί στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις για το Aegina Fistiki Fest ( 17-20/9/09 ) την μεγάλη διοργάνωση που έχει στόχο την προώθηση του Αιγινήτικου Φιστικιού.
Στην συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Παναγιώτης Κουκούλης , οι Αντιδήμαρχοι κκ. Πούντος Γιάννης , ΠαπαδόπουλΟς Γιάννης, Πτερούδης Νικόλαος ο Πρόεδρος Λιμ.Ταμείου κ. Λεούσης Νεκτάριος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κ.κ. Μπόγρης Γιώργος, Σακκιώτης Θεοδόσιος, Γιαννοπούλου Μαρία ,Πόυντος Νίκος, ενώ την Νομαρχία Πειραιά εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μαρκάτος Σταύρος , αναπληρωτής Νομάρχης Πειραιά , Αλεξόπουλος Σπύρος, Λάζαρος Αλεξανδρίδης, Αντινομάρχες , η κ. Ανδριοπούλου Ρουμπίνη Αντινομάρχης και οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κα. Δήμητρα Στάθη και κ. Βουδούρης Παναγιώτης.

Την μουσική εκδήλωση παρακολούθησαν περίπου 4000 άτομα , Αιγινήτες και επισκέπτες του νησιού ,οι οποίοι εκδήλωσαν με ενθουσιασμό την αγάπη τους προς τούς γνωστούς καταξιωμένους καλλιτέχνες και ιδιαίτερα για την κα Αρβανιτάκη η οποία δήλωσε ότι η Αίγινα αποτελεί για αυτήν την τρίτη κατά σειρά πατρίδα της ως κάτοικος πλέον του νησιού μας.

Ο Δήμος Αίγινας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε να προετοιμασθεί και να διεξαχθεί μία τόσο μεγάλη για τα δεδομένα του Δήμου εκδήλωση χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα και ιδιαίτερα τούς Δημοτικούς υπαλλήλους , τους εθελοντές του Aegina Fistiki Fest ,το Κέντρο Υγείας Αίγινας , το Αστυνομικό Τμήμα ,τον κ. Αγγελο Κρητικό,τον κ. Ε. Μπαρμπέρη , τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Ν. Κάτσα και όλους τούς άλλους που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση
P1120692

Από το Γραφείο Τύπου & Δημ. Σχέσεων Δήμου Αίγινας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: