Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Ξεκίνημα σήμερα του AEGINA FISTIKI FEST 2009


Πρώτη ημέρα σήμερα του Aegina Fistiki Fest   με ενθουσιασμό και αισιοδοξία ότι όλα θα κυλίσουν ομαλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό  10 περίπου μηνών .Τα περίπτερα άνοιξαν στις 5 το απόγευμα πλήρως εφοδιασμένα και άρχισαν να δέχονται τούς πρώτους επισκέπτες.  Ο Δήμος Αίγινας εκπροσωπείται στην έκθεση με δύο περίπτερα , αυτό της Επιτροπής Τουρισμού και το περίπτερο του Δικτύου Πόλεων Ι.Καποδίστριας
Ο  Δήμαρχος  κ. Κουκούλης Παναγιώτης   , ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Τσατήρης  ,ο Δ.Σύμβουλος Νίκος Πούντος, o Δ. Σύμβουλος-πρώην Δήμαρχος κ. Γκότσης   ήταν εκεί για να έχουν την πρώτη εικόνα και να  ευχηθούν σε όλους » καλή επιτυχία» . Τα μέλη της  Επιτροπής του aegina fistiki fest , οι εθελοντές , οι υπάλληλοι του Δήμου  ήταν επίσης παρόντες .
Η ξαφνική  δυνατή μπόρα μετά τις 7.30 και η διακοπή του ρεύματος  δημιούργησαν προβλήματα εν συνεχεία στην  ομαλή λειτουργια της εμπορικής έκθεσης ,  όπως και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είχαν πρπγραμματιστεί .   Παρακάτω μπορείτε να δείτε εικόνες από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εμπορικής έκθεσης .

[rockyou id=153041306&w=500&h=375]

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: