Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Θεσμός για την Αίγινα το Aegina Fistiki Fest


Τίτλοι τέλους χθές αργά το απόγευμα για το 1ο Aegina Fistiki Fest .
Οι τελευταίες μέρες ,  17  έως 20 Σεπτεμβρίου ,   κατά τις οποίες λειτούργησε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εμπορική έκθεση με περισσότερους από 40 εκθέτες ήταν η κορύφωση ενός σημαντικού  αριθμού εκδηλώσεων πολιτιστικού , καλλιτεχνικού , ενημερωτικού περιεχομένου που αγκάλιασε την Αίγινα και έδωσε σε όλους την ευκαιρία να αποκομίσουν αξέχαστες εμπειρίες.

Σε μία απλή τελετή λήξης που έγινε στην παλιά προβλήτα ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Παναγιώτης Κουκούλης εξέφρασε τις ευχαριστίες του Δήμου και της Οργανωτικής Επιτροπής του Aegina Fistiki Fest πρός όλους όσοι βοήθησαν στην επιτυχημένη κατά κοινή ομολογία διοργάνωση που καθιερώνεται πλέον ώς θεσμός για την Αίγινα,τούς χορηγούς ,τους πολυάριθμους εθελοντές,τούς υπαλλήλους του Δήμου , τίς Αρχές ,τους πολιτιστικούς Συλλόγους , τις ομάδες πολιτών , τους καλλιτέχνες ,τη Φιλαρμονική  ,τη  χορωδία ,τα μέσα επικοινωνίας και τέλος όλους τούς κατοίκους του νησιού αλλά και τούς επισκέπτες που αγκάλιασαν με πολύ αγάπη τον θεσμό.

Μετά την σύντομη ομιλία του Δημάρχου έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα οι απονομές των βραβείων διαγωνισμού γαστρονομίας,στούς νικητές επίσης στούς νικητές του Fistiki Rally antica , της φιστικοδρομίας και του φιστικοποδόσφαιρου. Εγινε επίσης απονομή τιμητικών επαίνων στούς εθελοντές, και η η τελετή έκλεισε με χορούς από τα συγκροτήματα των πολιτιστικών Συλλόγους του νησιού και με απαγγελίες παιδιών για την ημέρα της ειρήνης.
Τέλος όλοι έδωσαν ραντεβού για το  Aegina Fistiki Fest που θα γίνει τον Σεπτέμβριο του 2010

teleti lixis

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: