Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Οι εκδηλώσεις της αποκριάς και της καθαρής Δευτέρας


Ολοκληρώθηκαν χθές οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο Δήμο Αίγινας ( πόλη και Δημ. Διαμερίσματα) με πολύ μεγάλη  επιτυχία. Ο καλός καιρός του διημέρου συνέβαλλε ώστε οι κάτοικοι αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες του νησιού να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν  .
Την Κυριακή έγινε στον χώρο Πύργου Μαρκέλλου το αποκριάτικο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους  που είχε οργανωθεί από το ίδρυμα George Best Kostakos , και το Γυμναστήριο Νάμα  , με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών , ενώ λίγο αργότερα στον Μεσαγρό  άρχιζε η  παρέλαση των καρναβαλικών αρμάτων πού δημιούργησαν μιά γνήσια  ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας που χαρακτηριζόταν από την άμεση συμμετοχή  του κόσμου που είχε κατακλύσει τον δρόμο στην πλατεία του Μεσαγρού.
Την οργάνωση στον Μεσαgρό είχε η ΜΚΟ » εργαστήρι της Αίγινας».

Την Καθαρή Δευτέρα  γιορτάστηκαν με τον παραδοσιακό τρόπο τα Κούλουμα στο Βαθύ ( Οργάνωση του Τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου) και στην παραλία της Αγίας Μαρίνας (από τον Πολιτιστικό Διασωστικό Σύλλογο Μεσαγρού Αγίας Μαρίνας) .   Οι εκδηλώσεις του διημέρου ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Αίγινας   και σε αυτές συμμετείχαν ο Δήμαρχος  , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  όπως επίσης ο   Βουλευτής της περιφερείας μας Δημήτρης Καρύδης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: