Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Σχολή Γονέων


Ο Δήμος Αίγινας, σε συνεργασία με τη Νομαρχία Πειραιά και το ΙνστιτούτοΔιαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων(Ι.Δ.ΕΚ.Ε.)της Γενικής Γραμματείας Δια ΒίουΜάθησης του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, θέτει σε λειτουργία«Σχολή Γονέων».Σκοπός του έργου της «Σχολής Γονέων» είναι η στήριξη των γονέων, ώστενα μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους,όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.Απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίαςκαι μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς , σε γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες καιεκπαιδευτικούς.Στα πλαίσια της « Σχολής Γονέων » του Δήμου Αίγινας θα αναπτυχθούν ταπρογράμματα « Στερεότυπα και διακρίσεις στην οικογένεια » και « Παιδί και νέεςτεχνολογίες ». Τοκαθένα θα διαρκέσει 25 ώρες και η συμμετοχή σε αυτά είναιδωρεάν.
Οι εκπαιδευτές είναι ειδικοί επιστήμονες στην εκπαίδευση ενηλίκων και ηεκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων,σύμφωνα με τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων ( θεωρητικό μέρος, συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων και βιωματικές ασκήσεις).
Προκειμένου να συμμετάσχετε , καλείστε να υποβάλετε αίτηση στο ΔήμοΑίγινας, στο γραφείο του Αντιδημάρχου Πούντου Ιωάννη, μέχρι τις 30 Απριλίου 2010.Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 22973-20014.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: