Δ Η Μ Ο Σ . Α Ι Γ Ι Ν Α Σ

Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Υπογραφή Συμφώνου φιλίας Συνεργασίας Δήμου Αίγινας και Δήμου Λισούη Κίνας


ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ
Γραφείο τύπου , Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΙΓΙΝΑ 10-6-2011
Ο Δήμος Αίγινας και ο Δήμος Λισούη Κίνας υπέγραψαν χθές 9/6/2011 Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας στο πλαίσιο των διαδικασιών αδελφοποίησης μεταξύ των δύο πόλεων .
Η υπογραφή του Συμφώνου έγινε στο Γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Αίγινας όπου πραγματοποιήθηκε και η σχετική τελετή με την παρουσία των μελών της Δημοτικής Αρχής Αίγινας με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Θεοδόσιο Σακκιώτη και την 10 μελή Κινεζική Αντιπροσωπεία με επικεφαλής την κ. Τζιάο Γκουανσούα .
Εκ μέρους του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουριστικής Ανάπτυξης παρευρέθη η Γ. Γραμματεύς αυτού κα Ντίνα Μπέη . Παρευρέθηκαν επίσης οι πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων και εκπρόσωποι των επαγγελματικών , κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων.

Η υπογραφείσα σα από τον Δήμαρχο Αίγινας κ. Σακκιώτη και την κα Τζιάο συμφωνία αφορά συνεργασία σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και του αμοιβαίου οφέλους στους τομείς της οικονομίας, του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας , της επιστήμης, της τεχνολογίας, του πολιτισμού , της παιδείας , του αθλητισμού , της υγείας , του τουρισμού κλπ. με σκοπό την προώθηση της κοινής ευημερίας και ανάπτυξης.

Τα μέλη της Κινεζικής αντιπροσωπείας είχαν την ευκαιρία κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Αίγινα και με την φροντίδα του Γραφείου Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου να γνωρίσουν τα κυριότερα αξιοθέατα του νησιού ( αρχαιολογικοί , ιστορικοί χώροι και περιοχές φυσικού κάλους ) και να εκφράσουν το θαυμασμό τους για τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της Αίγινας .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: